Proiect Consiliul Judetean Harghita

Consortiul format din companiile SMART Integration,  AAM Management Information Consulting Private Company Limited by Shares si Publimedia Business anunta demararea Campaniei de informare si constientizare a publicului, din cadrul proiectului Sistem Integrat de Management al Deseurilor din Judetul Harghita.

Proiectul este finantat prin Programul Operațional Sectorial Mediu, axa prioritara 2 – Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deseurilor si reabilitarea siturilor contaminate istoric.

Obiectivul general al proiectului este de a contribui la implementarea unui sistem integrat de gestionare a deseurilor in judetul Harghita care sa imbunatateasca atat calitatea vietii cat si pe cea a mediului, sa corespunda din punct de vedere al protectiei mediului cu cerintele legislatiei romane si europene, sa fie eficient economic si suportabil de catre populatie. Prin implementarea campaniei de informare si constientizare  se va asigura o buna vizibilitate a sistemului de gestionare integrata a deseurilor în judetul Harghita si  se va obtine un bun nivel de constientizare al publicului cu privire la rigorile si avantajele acestui sistem.

Autoritatea contractanta: Consiliul Judetean Harghita

Perioada implementare: 13 luni (in derulare)