Comunicat de presă privind organizarea evenimentului de promovare în Deva

Smart Integration SRL
, în calitate de beneficiar, implementează proiectul “PRO Vest – Învață să fii PROfesionist” – SMIS 118399, în regiunea VEST, prin care antreprenori și manageri din regiunea de vest a țării pot urma cursuri certificate gratuite pentru manager și angajați.

Pe 18 decembrie 2018, începând cu ora 17:00 va avea loc un eveniment de informare, în sala de conferințe a Camerei de Comerț și INdustrie Hunedoara, prin intermediul căruia vom oferi informații detaliate despre proiect, tipul de cursuri și cerințele de înscriere. Participarea la sesiunile de informare și la viitoarele cursuri de pregătire este gratuită. Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți și vizează formarea profesională prin cursuri dedicate managerilor și persoanelor care activează în resurse umane. PRO VEST promovează metode și practici de management organizațional, antreprenorial și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale.

Cursurile disponibile pentru solicitanți sunt:
Curs de formare în ”Competențe antreprenoriale”
Curs de formare în ”Manager inovare”
Curs de formare în ”Antreprenor în economia socială”
Cursuri de business coachingCursuri acreditate de Project Management Institute (PMI)
Cursuri „mini MBI” (Master of Business Administration)Curs de formare în ”Manager Resurse Umane”
Curs de formare în ”Inspector Resurse Umane”

Proiect cofinantat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 Pentru a fi eligibili, participanții trebuie să întrunească următoarele condiții:
să desfășoare activități în unul dintre județele din regiunea Vest (Arad, Caraș-Severin,Hunedoara, Timiș);
să lucreze în cadrul unei firme/companii care își desfasoară activitatea într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv corelate cu domeniile de specializare inteligentă din Strategia Națională pentru Competitivitate 2014-2020;
să ocupe o poziție de management (manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager departament, manager proiect, manager linie etc.) sau să lucreze în departamentul de resurse umane
să fie antreprenor (persoană care își gestionează propria afacere, în cadrul căreia are două calități: asociat și administrator).

Prin intermediul acestor evenimente ne adresăm angajatorilor care intenționează să-și adapteze activitatea, privind importanța și necesitatea participării angajatilor la programe de formare continuă subliniind oportunitățile de care pot beneficia prin intermediul proiectului. Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți și vizează formarea profesională prin cursuri dedicate managerilor și persoanelor care activează în resurse umane.