Cine suntem

SMART Integration este o companie de consultanță înființată în anul 2010, specializată în furnizarea de servicii integrate de asistență tehnică, consultanță și management de proiect, adresate administrației publice din Romania și companiilor private.
Ne propunem să oferim sprijin instituțiilor publice din Romania în efortul de reformare și întărire a capacității instituționale precum și de dezvoltare a capitalului uman în contextul de țară membră a Uniunii Europene.
Susținem dezvoltarea mediului de afaceri prin identificarea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri rambursabile sau nerambursabile, comunitare și internaționale, adaptate domeniului de activitate desfășurat de companiile private.

Misiunea noastră este ghidată de dorința de a fi un leader de piață în domeniu.
Prin proiectele derulate până în acest moment am devenit un partener de încredere pentru beneficiarii noștri. Am reușit acest lucru printr-o abordare proactivă, orientată către client și prin oferirea de servicii integrate și personalizate, livrate la standarde de excelență.

Obiective principale

Integritate, spirit de echipă, comunicare continuă, inițiativă și orientare către client  sunt valorile în jurul cărora gravitează activitatea SMART Integration