PRO Vest – Învață să fii PROfesionist!: Cursurile de formare profesională continuă

Smart Integration, în calitate de beneficiar, implementează proiectul “PRO Vest – Învață să fii PROfesionist” – SMIS 118399, prin intermediul căruia antreprenori și manageri din regiunea de vest a țării pot urma cursuri certificate gratuite pentru antreprenori, manageri și angajați în departamentele resurse umane.

Proiectul promovează metode și practici de management organizațional, antreprenoriat și management al resurselor umane cu scopul îmbunătățirii abilităților profesionale ale angajaților și antreprenorilor care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv, așa cum sunt ele enunțate în Strategia Națională pentru Competitivitate.

Proiectul își propune instruirea unui număr de 505 persoane, antreprenori, manageri și persoane angajate în departamentul de resurse umane din cadrul companiilor care activează în sectoarele economice cu potential competitiv. Participarea la aceste cursuri este gratuită.
Pentru a putea participa candidații trebuie să lucreze într-unul din sectoarele economice enunțate în Strategia Nationala pentru Competitivitate, și să întrunească următoarele condiții:
→ să ocupe o poziție de management(manager general, director general, manager executiv, director executiv, director adjunct, manager departament, manager proiect, manager linie etc.) sau
→ să lucreze în departamentul de resurse umane sau
→ să fie deja antreprenori (persoane care își gestionează propria afacere, în cadrul căreia are două calități: asociat și administrator)
Cursurile organizate se vor desfășura în perioada septembrie 2018 – mai 2019, în județele Caraș Severin, Timițoara, Arad și Hunedoara.

Pentru mai multe informații despre cursurile de formare derulate vă invităm să accesați website-ul proiectului.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanațe de Uniunea Europeană, vă invităm să accesați website-ul Ministerului Fondurilor Europene.

“PRO Vest – Învață să fii PROfesionist” este finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.