Elaborarea strategiei pentru dezvoltarea și promovarea activităților de turism de aventură în aer liber

SMART Intergration împreună cu partenerii săi au elaborat ”Strategia pentru dezvoltarea și promovarea activităților de turism de aventură în aer liber în cele 5 regiuni partenere în județul Constanța/România; județul Kastamonu/Turcia; județul Stara Zagora/Bulgaria; județul Chișinău/R.Moldova; Batumi/Georgia”.

Context general
Proiectul este parte a programului ”D.O.O.A. – Development of Outdoor Adventure Tourism Network in Black Sea Region”, realizat prin Programul Operaţional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre 2007-2013 și finanţat prin Instrumentul European de Vecinătate şi Parteneriat (ENPI).

Obiectiv general
Dezvoltarea durabilă a turismului de aventură în zona banzinului Mării Negre prin sprijinirea autorităților publice, a operatorilor din turism și a actorilor interesați care doresc să creeze și să valorifice produse în acest domeniu.

Beneficii
⦿ Identificarea oportunităţilor şi obstacolelor în sectorul turistic;
⦿ Dezvoltarea unei strategii durabile de turism de aventură şi a unui plan de actiune pentru regiune;
⦿ Creşterea capacităţii de management a instituţiilor locale, a operatorilor din turism şi a microîntreprinderilor din acest domeniu.

Consorțiu
S.C. Publi Media Business S.R.L.
S.C. AAM Management Information Consulting S.R.L.
AAM Management Information Consulting Private Company Limited by Shares
S.C. SMART Integration S.R.L.

Autoritate contractantă
Instituţia Prefectului Judeţului Constanţa

Valoare totală proiect
330.876,04 Lei (TVA inclus)

Perioadă implementare
Iunie – Septembrie 2015

Presă
Prefectura Constanța continuă seria achizițiilor în cazul proiectului DOOA – ”Development of Outdoor Adventure Tourism Network in Black Sea Region

Galerie foto